HTML

mi a bajom a nőkkel?

előrebocsájtom: nem vagyok hímsoviniszta. én lennék a legboldogabb, ha találnék egy értelmes, szeretni képes, legalább a menthetetlenül_durva_komlpexusoktól-mentes nőt, aki tudja mit akar, de a helyzet az, hogy az egyik haverom apjának az unokatesójának a feleségének az öccsének a szomszédja ismert egy boltost, aki már hallott olyan emberről, aki ismert olyat, aki már látott ilyet, de nem volt benne biztos. örülnék az értelmes vitának, de a "deaferfiakmeg..." kezdetu (es szellemu) hozzaszolasoknak neki se alljatok, mert az ebben a vitaban nem erv, maximum dac.

Utolsó kommentek

  • ejszarny: @djuiceRobin: uhh, erosen hanyagolom a blogot mostanaban, de tudnek meselni :D (2012.02.11. 12:24) agglegenytippek 2. - takaritas
  • TitiRobin: Ez igaz (nem tudom mit csinálsz, lehetnek kivételek), de mosni akkor is könnyebb azt ami fehér. Gyakorlatból tudom. (2012.02.04. 01:36) agglegenytippek 3. - mosás, vasalás, ilyesmi
  • TitiRobin: Nem tudom milyen nőkkel kerültél kapcsolatba, de én épp ellenkezőleg gondolom. Direkt szexi egy pasi, ha főz, vagy konyhatündért játszik. Viszont találkoztam én is olyannal, aki tojt a házimunkára, ... (2012.02.04. 01:32) agglegenytippek 2. - takaritas
  • ejszarny: @djuiceRobin: sztem a feher konnyebben koszolodik. en ha munkahelyre feherben megyek be, mar delre tiszta retek :( (2012.02.02. 18:16) agglegenytippek 3. - mosás, vasalás, ilyesmi
  • ejszarny: @djuiceRobin: ezzel egyebkent egyetertek. kifejezetten siralmas, ha egy no sosem kezdemenyez. (2012.02.02. 18:15) megszerez, de nem tart?
  • Utolsó 20

Friss topikok

Címkék

Archívum

megszerez, de nem tart?

2011.12.03. 12:03 ejszarny

van egy gyakori, kitarto tevedes a nokben, szerintem mas is talalkozott vele: mindent megtesz, hogy megszerezzen, majd azt hiszi ezzel kesz is, egy eletre megvagy. nos, holgyeim, nem, ez nem így mukodik.
visszafele nagyon is elvarjak tolunk, ferfiaktol, hogy minden nap hoditsuk meg ujra es ujra, minden nap lassuk az elcsabitando not - es oszinten szolva, nekem ezzel semmi bajom. ez jo dolog, ami rengeteg erzest, magat az izgalmat tartja meg fel-fellobbano parazskent a kapcsolatban.
de konyorgom, ennek kolcsonos dolognak kell(ene) lennie.
nehez minden nap meghoditani egy not, akit csak a kinyult otthoni mackoalsoban latsz allandoan, akin akkor latsz noies ruhat, sminket, amikor dolgozni megy, vagy munkabol jon.
arrol nem is beszelve, hogy remek erzes a tudat, hogy ha utcara, munkahelyre megy, ott AKAR szepnek latszani, neked nem. mert igenis, ilyenkor errol is szo van.
igenis kell a tudat, hogy fontos vagyok a masiknak, kell a tudat, hogy tesz azert, hogy megtartson engem. 

fontos az, hogy minel tobbet tartsunk meg azokbol a dolgokbol, amivel megszereztuk a masikat, fontos, hogy a kapcsolatban kialakulo dolgok, ne elvegyenek a kezdetiekbol, hanem hozzategyenek, mert szuksegesek ahhoz, hogy megtartsuk a masikat es nem csak a masikat, hanem a vonzodast is, az erdeklodest, mert enelkul nem mukodik.
nem azert lepsz be egy kapcsolatba, hogy valaki olyannal elj, aki teljesen mas, mint akit megismertel, ez mindig csalodottsagot szul.
es ez felvet egy kovetkezo temat is (hamarosan talan kifejtem bovebben) - ne hazudj sokat magadrol, ne allits be egy hamis kepet egy kapcsolat elejen, mert nem fogsz tudni egy eleten at szerepet jatszani -> talan azt varazsold el, akinek TE kellesz, megjatszas nelkul, aki igazan vagy, mert egy iylen embert fogsz tudni hosszu tavon is megtartani. 

2 komment

Címkék: tipp viselkedés nők

A bejegyzés trackback címe:

https://miabajomanokkel.blog.hu/api/trackback/id/tr73433555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TitiRobin 2012.02.02. 13:44:55

Nehéz dolog ez ám! Otthon az ember lánya (is) szeretne kicsit kiengedni, ezért a kényelmes jól kitérdesedett melegítő. A kényelmes bő póló. De hidd el, ha mi hódítani akarunk, és akarunk egy meglévő kapcsolatban is, azt pontosan tudni lehet! Bár a férfiak szeretnek kezdeményezni, még egyik sem mondta, hogy ellenére van, ha a nő kikapja a kezéből a gyeplőt egy időre. :)

ejszarny · http://www.ejszarny.hu 2012.02.02. 18:15:28

@djuiceRobin: ezzel egyebkent egyetertek.
kifejezetten siralmas, ha egy no sosem kezdemenyez.
süti beállítások módosítása