HTML

mi a bajom a nőkkel?

előrebocsájtom: nem vagyok hímsoviniszta. én lennék a legboldogabb, ha találnék egy értelmes, szeretni képes, legalább a menthetetlenül_durva_komlpexusoktól-mentes nőt, aki tudja mit akar, de a helyzet az, hogy az egyik haverom apjának az unokatesójának a feleségének az öccsének a szomszédja ismert egy boltost, aki már hallott olyan emberről, aki ismert olyat, aki már látott ilyet, de nem volt benne biztos. örülnék az értelmes vitának, de a "deaferfiakmeg..." kezdetu (es szellemu) hozzaszolasoknak neki se alljatok, mert az ebben a vitaban nem erv, maximum dac.

Utolsó kommentek

  • ejszarny: @djuiceRobin: uhh, erosen hanyagolom a blogot mostanaban, de tudnek meselni :D (2012.02.11. 12:24) agglegenytippek 2. - takaritas
  • TitiRobin: Ez igaz (nem tudom mit csinálsz, lehetnek kivételek), de mosni akkor is könnyebb azt ami fehér. Gyakorlatból tudom. (2012.02.04. 01:36) agglegenytippek 3. - mosás, vasalás, ilyesmi
  • TitiRobin: Nem tudom milyen nőkkel kerültél kapcsolatba, de én épp ellenkezőleg gondolom. Direkt szexi egy pasi, ha főz, vagy konyhatündért játszik. Viszont találkoztam én is olyannal, aki tojt a házimunkára, ... (2012.02.04. 01:32) agglegenytippek 2. - takaritas
  • ejszarny: @djuiceRobin: sztem a feher konnyebben koszolodik. en ha munkahelyre feherben megyek be, mar delre tiszta retek :( (2012.02.02. 18:16) agglegenytippek 3. - mosás, vasalás, ilyesmi
  • ejszarny: @djuiceRobin: ezzel egyebkent egyetertek. kifejezetten siralmas, ha egy no sosem kezdemenyez. (2012.02.02. 18:15) megszerez, de nem tart?
  • Utolsó 20

Friss topikok

Címkék

Archívum

agglegenytippek 1. - mosogatas

2011.12.02. 22:59 ejszarny

mielott atall az ember a muanyag tanyerra es evoeszkozre, elofordulhat, hogy rendes konyhai eszkozoket hasznal.
ennek egyenes kovetkezmenye, hogy elkezd gyulni az edeny a mosogatoban. mindig van remek ok halogatni, barmi fontosabb :)
a ket kivetel: a kavescsesze es a sorospohar, ezek soha nem kerulnek a mosogatoba, elvegre mindig ugyanazt iszom beloluk :) 

az elso into jel az, amikor a szalonnas tojasodat mar csak a teaskancsoban tudod megsutni. igaz, hogy ez csak azert zavaro, mert sokkal nehezebben fer a mikroba, mint egy tanyer. es amikor az utolso kancso, csesze stb is megvolt, akkor le kell mondani a fozesrol. remek etelfutarcegek vannak es a szendvics is megfelel sor melle.

persze eljon az az ido, amikor mar gyanusan mozgolodnak a maradekok, uj eletformak jelennek es tenned kell valamit, mielott elfoglaljak a lakast.
nem, felreertettel, ne allj neki mosogatni. akkor sem volt kedved hozza, amikor egy laza mozdulattal 2 perc alatt elvegezheto lett volna, most, amikor fele raszaradt, a masik fele belerohadt, hidd el, meg szarabb lenne.

3 dolgot tehetsz.

- koltozol (kicsit draga es problemas megvalositani)

- behozod a szemetest, kesztyut(kesztyu hijan reklamszatyrot a kezedre) huzol, sisakot veszel es ugy ahoigy van, az egeszet belelapatolod a szemetesbe a mergezesben elhunyt allattetemekkel egyutt

- es az igazan kifinomult megoldas:

ugy szervezed a randidat, hogy a lakasodban vegzodjon, majd hazaerve megkerded a leanyzot, hogy ker-e egy csesze teat(kavet, viszkit akarmit) esetleg?
majd igenlo valasz eseten, megkered, hogy amig elkeszited az italt, mosson el egy cseszet maganak.
tapasztalataim szerint a nok 90%-a ha mar nekiallt, elmosogatja az osszeset magatol.
elso randin is remekul alkalmazhato, de nagyon figyelj arra, hogy eleg nagy hatast gyakorolj a randi elso feleben a nore, kulonben elkepzelhetonek tartom, h sikitva elmenekul.

es hasznalj muanyag cuccokat, ha mar cikinek erzed kezzel enni. 

 

1 komment

Címkék: tipp agglegeny

A bejegyzés trackback címe:

https://miabajomanokkel.blog.hu/api/trackback/id/tr793432775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása